Tian Stephansen

Praktisk

Booking af samtale

Vil du gerne booke en samtale hos mig kan du kontakte mig på både email tian@phuset.dk og tlf. 60 56 92 41.

Læg meget gerne en besked med dit navn og nummer – så vender jeg tilbage så snart jeg kan.

Mine åbningstider er 9-15, men booking ud over dette tidsrum kan ske efter aftale.

Venteliste

Hvis jeg ikke har mulighed for at starte et forløb op med dig på nuværende tidspunkt, så kan du efterspørge at komme på ventelisten. Jeg kan desværre ikke forudsige, hvornår der åbner sig nye pladser, og alt efter hvor akut din henvendelse er, skal du føle dig velkommen til at finde en anden behandler i mellemtiden. Du forbliver på ventelisten, medmindre jeg hører andet fra dig.

Hvis du tilbydes en plads i forløb, så kontakter jeg dig på mail, og så har du 2 dage til at besvare om du fortsat ønsker pladsen eller ej. Hører jeg ikke tilbage efter tidsfristen på 2 dage, går tilbuddet til den næste i rækken.

For at kunne skrive dig på ventelisten, så vil jeg gerne have nogle enkelte oplysninger fra dig:

Navn og pronominer (hvilke kan ændres igen, skulle det blive relevant).

Emailadresse du vil kontaktes på (og som du tjekker ofte).

Kontakt

Tian@phuset.dk

Tlf: 60 56 92 41

Afbud

Sker afmeldingen indenfor 24 timer før vores samtalen, trækkes der fuld betaling for aftalen. Afbud kan ske på både sms og mail. 

På denne måde kan din tid nå at blive tilbudt en anden.

Kommunikation under forløbet

Dit liv går nogle gange stærkt og det kan være tricky at finde en ny tid til samtale. Derfor har jeg en aftale med mine klienter om, at hvis der går 2 uger uden jeg hører fra dig, så kontakter jeg dig for at tjekke om du gerne vil have en ny aftale. Hvis jeg ikke har hørt fra dig inden for yderligere 2 uger, så antages forløbet for afsluttet, og du vil ikke kunne få tildelt fortrinsret til en ny aftale. 

Nogle spørgsmål?

Er du i tvivl om det mindste, så kontakt mig endelig. Hvis jeg ikke svarer telefonen, så læg en besked, og jeg ringer tilbage så snart jeg kan.

Her bor jeg

Åboulevarden 39, 1. sal

8000 Aarhus C

www.phuset.dk