Tian Stephansen

Find psykolog

Om psykologen

Hej. Jeg hedder Tian.

Leder du efter en psykolog du er på bølgelængde med?

Eller en LGBT+ venlig psykolog i Aarhus?

For de fleste af os er det tillidsskabende at sidde overfor en psykolog, der indgående kender til problemstillingen man kommer med. Et rum kan blive tryggere med denne vished, men det er sjældent nok til at vide på forhånd, om man vil klikke med psykologen. 

Det kan derfor være rart at vide mere om psykologen inden man tager kontakt.

Her kan du læse mere om mig, mens du overvejer om jeg er den rette terapeut for dig.

Hvad er vigtigst ift. at vælge psykolog?

Langt de fleste af os er nervøse ved tanken om at møde psykologen første gang. Alle mulige tanker kan dukke op. Forestillinger om hvad psykologen synes om os, om de kan hjælpe os og måske hvem de er udenfor samtalerne. 

Faktisk peger studier på, at terapi er mest virksomt, hvis man har en god forbindelse til sin terapeut. Det kan godt være tricky at slå helt fast, hvad en sådan god forbindelse indbefatter. Kun du kan vurdere om du vil lade psykologen komme tæt på, for at hjælpe dig. Det handler altså bl.a. om, at du har lyst til at åbne op for din terapeut, så I sammen kan hjælpe dig. 

Dette kan nogle gange betyde, at man skal møde psykologen før man ved om det er den rette. En opstartssamtale hos mig er derfor altid uforpligtende.

 

 

Sidder du stadig tilbage med spørgsmål, så føl dig velkommen til at kontakte mig på mail psykologtianstephansen@protonmail.com eller tlf. 60 56 92 41

(Læg en besked og så vender jeg tilbage så snart jeg kan)

find psykolog

Her kan du læse min persondata- og fortrolighedspolitik.