Samtaleterapi

Samtaleterapi

Samtale
terapi

Min opgave er at være et taleredskab for dig. Det betyder at jeg er her for at lytte, støtte, forstå og udfordre. Terapi handler om hvad DU har brug for, og hver session tager selvfølgelig udgangspunkt i, hvad du ønsker at tale om nu-og-her.

Priser

Indtil videre kan man desværre ikke få tilskud fra sygesikringen hos mig, og derfor tilbyder jeg også en introsamtale til lavere pris, for at gøre det lettere for dig at finde ud af, om du har lyst til et længere forløb hos mig.

Betaling foregår via enten MobilePay til MyShop nr.: 867936 eller netbanksoverførsel til reg. nr. 6180 og kontonr. 0015180226.

Du får selvfølgelig en faktura, hvis du ønsker det.

Individuel terapi

Den første samtale hos mig koster kun 550 kr. for 55 min.

Herefter er priserne således:

Individuel samtale (55 min.): 900 kr.

Individuel samtale (85 min.): 1200 kr.

Klippekort

Jeg tilbyder også rabat på klippekort til flere samtaler, hvis det ønskes.

6 individuelle samtaler (55 min.): 4900 kr. 
(du sparer 500 kr.)

6 individuelle samtaler (85 min.): 6900 kr. 
(du sparer 900 kr.)

Hvorfor overveje terapi?

Terapi er en finurlig størrelse. Resultaterne er måske først til at mærke når man kommer fra den 4., 5. eller måske 10. samtale, men forskningen peger på, at blot det at række ud efter hjælp faktisk udgør en stor del af bedringen i starten af et forløb. En terapeut (fx en psykolog) fungerer som et tale-redskab for dig, hvis opgave er at forstå, validere og udpege emner der rører sig i dit liv. 

Det er også meget normalt at man kan brænde inde med ønsket om at starte i terapi, men ikke vide hvor man skal starte. Dette kan terapeuten hjælpe med at stille skarpt på. Kort sagt, oplever du at have lyst til eller behov for terapi, så er det nok det rette skridt for dig.

Der findes mange tilbud derude og de fleste terapeuter har hver deres måde at gå til behandling på. Det kan være en jungle at vælge terapeut, og man ved måske ikke helt hvad man konkret får ud af terapien før man starter. Jeg vil være så gennemsigtig som muligt, så du har et billede af, hvad et forløb hos mig kan indebære. 

Jeg er specialiseret i

Identitet

Hvem vi er kan være svært at sætte ord på, for det handler både om hvad vi føler indeni, men også hvordan vi er i verden og hvordan den møder os. Måske du fx har brug for at gå i dybden med kønsidentitet og seksualitet, eller en ny rolle som forælder, studerende eller ledig?

Relationer

Vores oplevelse med og tilknytning til andre – både nære og fremmede – har indflydelse på vores trivsel og livsglæde. Måske oplever du at have svært ved at sætte grænser for dig selv og andre? Eller måske du synes det er svært at kommunikere hvad du faktisk har brug for?

Stress og udbrændthed

Måske du oplever det svært at holde mentalt fri? Måske du har et aktivistisk hjerte der brænder ud? Eller du overvældes af din to-do liste uanset hvor lang eller kort den er? Stress og udbrændthed handler ikke altid om travlhed, men om vi føler frihed til at gøre hvad vi har brug for.

Selvomsorg og selvværd

Måske du har brug for at snakke om hvilke redskaber du kan bruge for at passe på dig selv på kort OG på lang sigt? Hvad du synes om dig selv har stor betydning for din glæde og velvære, men det kan være svært at finde ud af, hvor man skal starte. Selvværd og selvomsorg hænger tæt sammen, og vi kan sammen kigge på, hvordan du bedst tager fat på det. 

Minoritetsstress

Hvis du oplever diskrimination eller ubehag som minoritetsperson i mødet med andre, så kan der opstå et mentalt pres med følger som fx angst og depression. Jeg gør hvad jeg kan for ikke at tilføje til dette pres, og vi kan sammen finde ud af hvordan du bedst støttes i din problemstilling.

Angst og depression

Måske du føler dig bremset i livet og har svært ved at finde fodfæste? Angst og depression kan være overvældende og hæmmende, og her kan vi både arbejde med at slukke de brande du oplever i hverdagen, såvel som finde kilden til dem.

Eksistentielle spørgsmål og meningsløshed

Sådanne spørgsmål dukker gerne op flere gange i løbet af livet og svarene ændrer sig måske også over tid. Måske du har brug for at diskutere, hvad din plads i verden og livet er?

Her-og-nu

Er der noget udover alt dette som du har lyst til at tale med nogen om? Hvis man hiver fat i nuværende situationer og problemstillinger kan man bruge dem til at forstå det større billede. Hvorfor er det svært at give slip på lige netop denne situation?