Tian Stephansen

Terapi

Har du brug for at tale med nogen om, hvad der sker i dit liv? Så er terapi måske noget for dig.

Hvad end om du har brug for at snakke om det akutte eller din personlige udvikling på længere sigt, kan jeg hjælpe dig. Læs mere her om, hvordan det er at få samtaleterapi hos mig. 

Undervisning & foredrag

Jeg underviser i normkritik og LGBT+, og har bl.a. undervist folkeskoleklasser som medlem af Normstormerne (Aarhus); og pædagogstudiet ved VIA University College i modulet “Køn, Seksualitet og Mangfoldighed”; samt højskoler, hvor jeg prioriterer muligheder for diskussion og dialog om emnet. 

Hvis du er nysgerrig på, hvilke undervisningspakker jeg tilbyder, så kan du læse mere her.

Supervision

Hvis du er i berøring med minoriteter i dit faglige virke har du måske oplevet at ramme en mur. Måske du har brug for at dele dine refleksioner i et tryggere rum, så du kan udfordre dig selv og din faglighed?

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad normkritisk supervision hos mig kan indeholde, så kan du læse mere her.

sharon-mccutcheon-wx3JOq0Xbh4-unsplash