Tian Stephansen

Normkritisk terapi

Langt de fleste af os har brug for hjælp, når vi ønsker at bryde tankemønstre og forstå vores handlinger, og i terapien pakker vi det ud sammen og kigger på dine sunde ønsker for dit liv. Mange af os tropper op til psykolog med depression, angst eller andre diagnoser, og sessionerne handler om at finde kernen af din problemstilling, såvel som konfrontere hvad der driver dine underbevidste mønstre, så du bliver mere fri og er i kontakt med din indre sandhed.

Hvad end du har brug for hjælp til at håndtere det akutte der sker i dit liv, eller du altid har ønsket dig at arbejde med dig selv, så vil jeg gerne hjælpe. 

I terapien kan vi have fokus på dit køn eller din seksualitet, såfremt du ønsker det, men ellers fylder det kun så meget som det giver mening for dig.

Læs mere om, hvordan samtaler foregår med mig.

Undervisning & foredrag med fokus på køn og seksualitet

Jeg underviser i normer, normkritik og særligt med fokus på normer for køn, seksualitet og LGBT+. Jeg skræddersyer undervisningen så det passer til målgruppen, såvel som jeres format. 

Ønsker du en tema-aften med 45 min. skarpt oplæg om køn med en skudsikker Q&A? Ønsker du et kursus i at håndtere seksuelle- og kønsmæssige minoritetspersoner? Eller måske en workshop omkring, hvordan man passer på sig selv som aktivist? 

Jeg har undervist på Aarhus Universitet, såvel som højskoler og folkeskolen, da jeg mener, at alle har glæde af at vokse og aktivt skabe større fællesskaber.

Hvis du er nysgerrig på, hvilke undervisningspakker jeg tilbyder, så kan du læse mere her.

Supervision med en psykolog

Hvis du er i berøring med minoriteter i dit faglige virke har du måske oplevet at ramme en mur. Måske du har brug for at dele dine refleksioner i et tryggere rum, så du kan gro og vokse din faglighed? Måske du allerede er normkritisk selv, og blot ønsker én at spille bolden op ad?

Jeg tilbyder supervision uanset faggruppe og branche. Hvis du gerne vil vide mere om, hvad normkritisk supervision hos mig kan indeholde, så kan du læse mere her.

sharon-mccutcheon-wx3JOq0Xbh4-unsplash